Soneterapi m/øreakupunktur - Balanse & Helseterapi AS

Gå til innhold

Hovedmeny:

Behandlinger hos oss
HVA ER SONETERAPI ?
Det er en behandlingsform som utføres under og rundt på foten.
Føttene er delt inn i soner som gjenspeiler bl.a kroppens organer og muskler. Organene er forbundet med meridianer (energibaner) som gjennomstrømmer kroppen i visse system. Via føttene kan vi få balanse i kroppen og få organene til å jobbe mer, eller mindre om det er nødvendig.


MUSKULÆR SONETERAPI
Vi kan her behandle musklene direkte. Dette er mer effektivt enn massasje. Du kommer dypere i systemet. Før behandling ser vi om det er låsninger i hoftene, noe som ofte forekommerer. I løpet av en behandling klarer vi ikke alltid, men ofte å løse opp i dette. Det trengs ofte om ikke alltid flere behandlinger for at dette skal vare. Det kommer også an på hvor lenge du har hatt problemet.
Vi må begynne med hofter og bekken for at behandlingen også skal hjelpe på rygg- og nakkeplager. Er det ubalanser og eller skjevhet i bekken og hofter vil dette forplante seg opp i kroppen.
Ved bekkenløsning og bekkenlåsning vil derfor Muskulær soneterapi være en meget effektiv behandling. 

Bestiller du en time, skal jeg gjøre mitt beste for å hjelpe.BEHANDLINGSTID
En behandling varer fra 45 minutter til 1 time. Antall behandlingstimer avhenger av hvor lenge ubalansene har vart, alder og allmenntilstand samt sykdommens art. 
Copyright (c) 2015   Balanse & Helseterapi AS
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen